Asteroid Hybris (Hibris, Hubris)

Često se povezuje sa Asteroidom Nemesis zbog svog negativnog i destruktivnog uticaja (kao i naravno sa Asteroidom Narcis )

Njena brzina je prosečna, ima svoj retrogradni hod, za -/+ 4 ipo godine pređe ceo Zodijak, što znači da joj za jedan znak treba -/+ 4 meseca, a zbog tog njenog retrogradnog hoda, može da se zadrži u jednom znaku i duže. Od 04-12-2023 je prešla u znak Škorpije, i tu će biti do 07-11-2024. Od 05-03-2024 ulazi u svoj retrogradni hod, koji u proseku traje oko -/+ 4 meseca, i koji će trajati do 25-06-2024, i on će je vratiti skoro na početak znaka Škorpije.

Tranzitni Asteroid Hibris u Škorpiji kroz natalna polja :
(greh ponosa i samouništenje zbog toga)

Podznak Ovan & Hibris u 8 polju : „Samo ja znam kako da baratam tuđom imovinom“, „Smrt mi ništa ne može, neuništiv sam“.

Podznak Bik & Hibris u 7 polju : „Ja sam bogom-dan partner, budi počastvovan što sam te primetio“, „Samo ću ja da te volim i niko drugi“.

Podznak Blizanci & Hibris u 6 polju : „Samo ja umem da se organizujem i radim najbolje“, „Ja ne mogu da se razbolim, savršenog sam zdravlja“.

Podznak Rak & Hibris u 5 polju : „Ja sam savršeni ljubavnik“, „Samo ja znam najbolje kako se vaspitaju deca (tuđa, moja su već savršena)“.

Podznak Lav & Hibris u 4 polju : „Samo ja znam kako se vodi domaćinstvo, imam savršenu kuću“, „Ja sam savršen roditelj i domaćin“.

Podznak Devica & Hibris u 3 polju : „Samo ja znam kako da prikupim znanje (i možda ću da ga prenesem drugima koji su glupi)“, „Ja sam najbolji govornik“.

Podznak Vaga & Hibris u 2 polju : „Samo ja znam da štedim i da kupujem najbolje stvari“, „Ja savršeno dobro znam svoje vrednosti, koje su perfektne“.

Podznak Škorpija & Hibris u 1 polju : „Ja sam naj-naj-naj u svemu, gledajte i divite se“, „Niko tako nije savršene lepote i izgleda & ponašanja kao ja“.

Podznak Strelac & Hibris u 12 polju : „Samo ja najbolje umem da skrivam & otkrivam tajne“, „Ne plašim se neprijatelja, oni se mene plaše“.

Podznak Jarac & Hibris u 11 polju : „Ja sam najbolji prijatelj i ne treba ti niko drugi“, „Samo moje ideje i planovi su savršeni“.

Podznak Vodolija & Hibris u 10 polju : „Samo ja umem da radim, ja sam gazda“, „Moj ugled i čast su perfektni, ugledajte se na mene, klanjajte mi se“.

Podznak Ribe & Hibris u 9 polju : „Ja sam najveći vernik, slepo me slušajte“, „Samo moje obrazovanje je najbolje, imam savršeno znanje o svemu“.

1 Comments

Постави коментар